4, January 2016

Vad gör snön i Göteborg?

Vilken dag alltså, hände väldigt mycket på svenskan idag tyvärr. Inga roliga saker, min lärare har verkligen problem. Orkar inte ta upp detta i bloggen men kan ju säga så här; hoppas hon får sparken efter detta. Man behandlar inte en elev på det sättet som hon gör. Kärring alltså!

Föresten, vad gör snön i Göteborg? Det ska vara vår och inte snö. Jag förstår inte. Snön är som vanligt försenad. I December/Januari kan det vara okej men om den är i oktober/november och i slutet av februari, mars och april. Då är det big big big NO! Men det verkar som att vädret har en egen vilja, det vill helt enkelt snöa! Grr.

Leave a Reply

Allowed Tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>