Jag är arg. Och inte på på världssvälten. Inte på krigen. Inte på total misshandel.

JAG ÄR FÖRBANNAD PÅ MIN HEADER!

Konstigt eller vad? Men egentligen inte. Jag tänkte att “nu är det dags att fixa till en sån där fräsig sak”! Fylld av iver öppnar jag alla redigeringsprogram jag har för att då välja ut det bästa. 

Inget är det bästa visar det sig. Datorn hackar, programmen låser sig och bilder är det inte tal om. Inga bilder är tydligen tillåtna i photoshop idag. Näha, då testar jag de andra då. Men nej, fel där också.

Efter moget övervägande och vuxet lugn tar jag mig an uppgiften igen. Och se där! Det funkar. Ett leende leker på mina läppar medan jag fixar till en riktigt härlig header. En och en halv timme har det tagit allt som allt, med krångel inkluderat.

Precis när jag är klar och ljudligt pustar ut så händer det som inte får hända. Datorn hänger sig och jag bankar på tangentbordet i vild förtvivlan. Tänker sedan att det är nog okej ändå, jag sparade ju ofta.

Men oops, den finns ingenstans att hitta. Min header som är skapad av blod, svett och tårar är borta.. Gone.

Så nu skiter jag i det. Jag klarar inte av att börja om så den får komma upp nån annan gång. Tills dess ska jag lugna ner mig. Kanske lite tv eller en bok?

Ha det mysigt!^^